Τεχνικές Υπηρεσίες

Συμβουλεύουν και εκπαιδεύουν τους πελάτες για το πώς ορίστηκε η δοσολογία στις συσκευές τους, ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες που επικρατούν ή τη σκληρότητα νερού.

Οι τεχνικοί μας, με κάθε επίσκεψή τους στο χώρο των πελατών μας πραγματοποιούν δοκιμές για την επαλήθευση του άριστου αποτελέσματος και την αξιολόγησή του από τον πελάτη. Όλοι μας οι τεχνικοί συνεργάζονται πολύ στενά με τους πελάτες μας και δίνουν προσοχή στις δυνατότητες βελτιστοποίησης των διαδικασιών.

Πρωταρχικός στόχος τους είναι η ικανοποίηση των πελατών και η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή τους.

Εμείς στην Intercob τη δυνατότητα στους χρήστες της τεχνολογίας μας να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα των πόρων τους και να ελαχιστοποιήσουν παράλληλα τα κόστη τους.

Ο τρόπος είναι απλός, εφαρμόζοντας την τεχνολογία των έξυπνων ελεγκτών μας μπορείτε να διαχειριστείτε τα δοσομετρικά συστήματα συστήματά από την οθόνη του υπολογιστή, του smartphone ή του tablet σας. Τα δεδομένα λειτουργίας αποθηκεύονται σε cloud server και μπορείτε να τα ανασύρετε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε και να τα μεταφέρετε σε excel για επεξεργασία.

Η Intercob θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να βελτιστοποιήσει την απόδοση της κεφαλαιουχικής της δαπάνης και να αυξήσει την κερδοφορία της.