Επαγγελματικές κουζίνες

Επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού, αξιόπιστα και πρωτοποριακά συστήματα δοσομέτρησης είναι ο συνδυασμός για ένα άριστο αποτέλεσμα μειώνοντας το χρόνο και το κόστος.

Παράλληλα, και στο κομμάτι του επαγγελματικού πλυντηρίου και tunnel η τεχνολογία cm2w σε συνδυασμό με τα κατάλληλα προϊόντα έρχεται να λύσει προβλήματα όπως σταθερή δοσολόγηση, άριστο και σωστό αποτέλεσμα, χωρίς ανεπιθύμητες οσμές, χωρίς ανάγκη για περαιτέρω καθάρισμα ή γυάλισμα.

Συνδυαστικά Προϊόντα

Με την εγγύηση της Kleen Purgatis

Οι λόγοι που θα μας επιλέξετε

H φιλοσοφία μας, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών

Επαγγελματισμός

16 xρόνια εμπειρίας στο χώρο της καθαριότητας

Εμπιστοσύνη

100+ χαρούμενοι πελάτες μέσα στα χρόνια!

CM2 Tool

Η τεχνολογία για τις ανάγκες σας!

Συχνές Ερωτήσεις

Ο καθαρισμός της κουζίνας είναι από τις πιο χρονοβόρες διαδικασίες στην επιχείρησή μου. Πώς μπορούμε να το κάνουμε πιο απλά και πιο γρήγορα;

Πράγματι ο καθαρισμός της κουζίνας είναι από τους πιο απαιτητικούς, αν όχι ο πιο απαιτητικός. Η σωστή επιλογή των προϊόντων και εξοπλισμού είναι η λύση στο πρόβλημα του χρόνου. Όσο πιο κατάλληλο είναι το προϊόν για τη χρήση που θέλω, τόσο πιο γρήγορα θα επιτυγχάνεται ο καθαρισμός και σε συνδυασμό με το σωστό εξοπλισμό, η διαδικασίες γίνονται ακόμη πιο γρήγορα.

Μπορώ να ελέγχω την κατανάλωση στα προϊόντα της κουζίνας, ώστε να μπορώ να έχω τον έλεγχο της επιχείρησης αλλά να κάνω και σωστή πρόβλεψη για τις ανάγκες μου;

Η σωστή παρακολούθηση των καταναλώσεων και των αποθεμάτων είναι μια λύση στα προβλήματα πολλών θέσεων εργασίας μέσα στην εγκατάσταση, από τον/την ιδιοκτήτη/τρια μέχρι τον/την υπεύθυνο/η προμηθειών, αυτό είναι κάτι που βοηθά σε μεγάλο βαθμό τις διαδικασίες κοστολόγησης, αποθήκευσης κλπ. Και τα συστήματα cm2w έχουν φτιαχτεί για αυτόν ακριβώς το λόγο, να καταμετρούν και να συμβάλλουν στην ομαλή ροή των διαδικασιών. Οπότε ναι, με ένα σύστημα cm2w, μπορούμε να παρακολουθούμε και τις καταναλώσεις, και τα αποθέματα και να κάνουμε προβλέψεις για τις ανάγκες στο μέλλον.

Οι υγειονομικές απαιτήσεις στο χώρο της κουζίνας είναι πολύ υψηλές, μπορούν τα προϊόντα της Intercob να με καλύψουν;

Με πιστοποιήσεις προϊόντων από εθνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς, με μεγάλη γκάμα προϊόντων ευρωπαϊκής οικολογικής ετικέτας, με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα για κάθε προϊόν ανεξαιρέτως, είμαστε σε θέση να πούμε πως μπορούμε να καλύψουμε κάθε απαιτητική υγειονομική απαίτηση με ασφάλεια για το χώρο ενδιαφέροντος , για το χρήστη των προϊόντων και για το περιβάλλον.

Επαγγελματικές

κουζίνες