Μείωση Κόστους laundry

Η σειρά των προϊόντων που χρησιμοποιούμε στις πλύσεις του ιματισμού είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε οι συνταγές μας να είναι στοχευμένες και να δημιουργούνται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και συνήθειες πλύσης.

Στόχος μας είναι να προσαρμόσουμε τις λύσεις που προτείνουμε στα δικά σας δεδομένα. Λεκέδες από αντηλιακά, κίτρινα σημάδια, γάριασμα, φθορά ιματισμού, είναι τα πιο συνήθη προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και τα έχουμε καταφέρει, κρατώντας μάλιστα το αποτέλεσμα, την ποιότητα σταθερή και το κόστος σταθερά, παίρνοντας on time πληροφόρηση για τη συνολική λειτουργία του πλυντηρίου μέσω της τεχνολογίας cm2w.

Η δυνατότητα του πλήρη απομακρυσμένου ελέγχου που μας δίνει η νέα αυτή τεχνολογία, έχει ανεβάσει τη διαδικασία της πλύσης σε άλλο επίπεδο.

Συνδυαστικά Προϊόντα

Με την εγγύηση της Kleen Purgatis

Οι λόγοι που θα μας επιλέξετε

H φιλοσοφία μας, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών

Επαγγελματισμός

16 xρόνια εμπειρίας στο χώρο της καθαριότητας

Εμπιστοσύνη

100+ χαρούμενοι πελάτες μέσα στα χρόνια!

CM2 Tool

Η τεχνολογία για τις ανάγκες σας!

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο άμεσα μπορώ να επαναφέρω ιματισμό απόσυρσης προς χρήση;

Από την πρώτη κιόλας πλύση ιματισμός με παλιούς λεκέδες, γαριασμένος που είχατε προς απόσυρση θα μπορέσει να επαναχρησιμοποιηθεί. Στον ιματισμό που είναι απλά γαριασμένος και δεν βελτιώθηκε με την πρώτη πλύση, πιθανόν να χρειαστεί μία επανάληψη, καθώς οι λευκαντικοί παράγοντες της γκάμας μας, δίνουν καλύτερο αποτέλεσμα φορά με τη φορά.

Πόσα είναι τα προϊόντα του Laundry που πρέπει να χρησιμοποιήσω για να έχω ένα άριστο αποτέλεσμα;

Τα βασικά προϊόντα Laundry είναι εννιά, ωστόσο το πόσα προϊόντα θα χρειαστούν για να έρθει το άριστο αποτέλεσμα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως την ποιότητα του νερού, τις θερμοκρασίες που επιθυμούμε να πλένουμε, το χρόνο πλύσης των προγραμμάτων που επιλέγουμε, την επιλογή πρόπλυσης κλπ.

Έχω μικρή μονάδα με μικρά πλυντήρια, αλλά θέλω να λύσω τα προβλήματα στον ιματισμό, μπορώ να εγκαταστήσω ένα σύστημα cm2w ή απευθύνεται μόνο σε μεγάλες μονάδες;

Υπάρχουν πολλοί τύποι συστημάτων cm2w για να μπορούν να καλύπτουν κάθε ανάγκη και κάθε επιχείρηση. Το κάθε σύστημα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά για να μας βοηθά στο άριστο αποτέλεσμα που δίνουν τα προϊόντα της σειράς μας.

Μείωση κόστους

laundry