Εξειδικευμένες Λύσεις & Καθοδήγηση

Η σωστή και συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού της επιχείρησής σας είναι ο μόνος τρόπος ώστε να μπορείτε να επιτύχετε στις εγκαταστάσεις σας το βέλτιστο αποτέλεσμα, χωρίς να υπάρχουν φθορές ή σπατάλες.

Σεμινάρια, πλάνα καθαρισμού σχεδιασμένα αποκλειστικά για το δικό σας χώρο, αλλά και συνεχείς επισκέψεις εκπαίδευσης είναι το κλειδί της διασφάλισης του άριστου αποτελέσματος για την επιχείρησή σας.

Συνδυαστικά Προϊόντα

Με την εγγύηση της Kleen Purgatis

Οι λόγοι που θα μας επιλέξετε

H φιλοσοφία μας, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών

Επαγγελματισμός

16 xρόνια εμπειρίας στο χώρο της καθαριότητας

Εμπιστοσύνη

100+ χαρούμενοι πελάτες μέσα στα χρόνια!

CM2 Tool

Η τεχνολογία για τις ανάγκες σας!

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς θα ξέρω ποια προϊόντα της γκάμας σας να επιλέξω;

Αυτός είναι στην πραγματικότητα ο ρόλος μας: να δίνουμε εμείς τις σωστές λύσεις στα δικά σας προβλήματα. Οι προτάσεις γίνονται από εμάς, επιλέγοντας συνειδητά να μας βαραίνει η ευθύνη της επιλογής. Στόχος μας είναι να μην είμαστε απλά προμηθευτές σας, αλλά σύμβουλοι, σε οτιδήποτε αφορά τον καθαρισμό. Θέλουμε να σας δίνουμε πάντα την απάντηση στις ερωτήσεις σας.

Πώς θα μπορέσω να εκπαιδεύσω το προσωπικό μου με τα προϊόντα ώστε να χρησιμοποιούνται σωστά και με ασφάλεια;

Η εκπαίδευση και η καθοδήγηση του προσωπικού είναι δική μας υπόθεση και μάλιστα εξειδίκευσή μας. Στην Intercob, πιστεύουμε πως μόνο η εκπαίδευση μπορεί να διαφυλάξει την ποιότητα του αποτελέσματος, την μη υπερκατανάλωση και την ακεραιότητα των χώρων καθαρισμού, χωρίς βλάβες και φθορές. Γι’ αυτό το λόγο θεωρούμε την εκπαίδευση συνεχή και αδιάκοπη διαδικασία και όχι μια απλή παρουσίαση στους χρήστες ή μια απλή αποστολή οδηγιών χρήσης.

Housekeeping και

γενικός καθαρισμός